Kaspersky Internet Security 2017 Sve, 3 PC, 1 Års Licens

Kaspersky Internet Security 2017 Sve, 3 PC, 1 Års Licens
Tillverkare: Kaspersky
Art.nr: DIGITAL PRODUKT
Tillgänglighet: I lager
Pris: 349 kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelistan
Jämför

Bästa tänkbara skydd mot virus, trojaner, skräppost, hackare och annat.

DIGITAL NERLADDNING: Köp och ladda ner via Mitroco.com

PRODUKT INFORMATION:

Skydd mot alla virus och hot på internet Genom att kombinera en molnbaserad funktionalitet och kraftfull säkerhetsteknik som körs på din dator ger Kaspersky Internet Security 2016 ett mer effektivt skydd mot dagens allt mer komplexa hot – så du kan använda internet medan Kaspersky ser till att du, din dator och dina barn har ett bra skydd.

Upptäcker nya, kommande och okända hot Det molnbaserade Kaspersky Security Network samlar in data från miljontals deltagares system runt omkring i världen för att skydda dig mot de allra senaste virusen och attackerna med en skadlig programvara.
Potentiella hot övervakas och analyseras – i realtid – och skadliga åtgärder blockeras helt, innan de kan orsaka någon skada.

Förutom att söka efter sårbarheter analyserar och kontrollerar Kaspersky Internet Security 2016 de åtgärder som sårbara program vidtar – så att de inte kan orsaka skada.

Funktion för automatisk hämtning och installation – sparar dig tid och energi Kaspersky Internet Security 2016 är helt kompatibelt med Microsofts senaste operativsystem, Windows 10.

Powered By OpenCart
Mitroco © 2024